Itai Goldstein

Itai is een Program Manager in het Microsoft Excel-team. Hij kwam in 2017 bij Microsoft werken en woont in Haifa, Israël. Momenteel werkt hij aan Excel Online en is hij gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring op meerdere belangrijke gebieden zoals grafieken en foutafhandeling. Hij onderzoekt ook hoe Microsoft haar klanten nog beter kan informeren over de voortdurend evoluerende productmogelijkheden.

Tony De Jonker  

Tony is consultant en eigenaar van De Jonker Consultancy. Hij helpt bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van business/finance en het ontwikkelen van Office applicaties. Tony schrijft Excel-columns voor diverse vaktijdschriften. Daarnaast geeft hij voor diverse specifieke Excel-trainingen waaronder masterclasses.

Jan Karel Pieterse

Jan Karel Pieterse is eigenaar van JKP Application Development Services. Hij is met name topspecialist op het gebied van Excel en VBA. Voor onder meer zijn werk in forums en de informatie die hij beschikbaar stelt op zijn website heeft hij vanaf 2002 ieder jaar de Microsoft MVP (Most Valuable Professional) award gekregen.

Henk Vlootman

Henk ontving al zeven jaar op rij de prestigieuze Microsoft MVP award. Vanaf 2013 tot en met 2016 werd hij benoemd vanwege zijn kennis van Excel, maar vanaf 2016 is hij benoemd vanwege zijn evangelisatie over Power BI. Henk is de grondlegger en CEO van Quanto, het leidende Europese Power BI bedrijf. Daarnaast is Henk oprichter en voorzitter van de Stichting Power BI gebruikersgroep.  Hij spreekt op een regelmatige basis op veel Power BI en Excel-gerelateerde conferenties over de gehele wereld.

Michiel Rozema

Michiel is een data-analyse consultant en trainer gespecialiseerd in Power BI. Hij richt zich niet alleen op Power BI-technologie, maar ook op processen en organisatieprincipes om te profiteren van de voordelen van moderne data-analyse. Michiel heeft een masterdiploma in wiskunde en operationeel onderzoek en 25 jaar ervaring in verschillende rollen in advies, architectuur, management en marketing. Michiel is oprichter en CEO van Quanto en oprichter van de Dutch Power BI User Group.

David Loomans

David heeft een zeer brede praktische kennis van Office Applicaties naast doorgedreven kennis van Excel Power Query en Power Pivot. Hij werkt meer dan 19 jaar als trainer en leidt ontwikkelingsprojecten voor automatisatie in Excel, Acces, Word, Powerpoint en Outlook in Visual Basic. 

Tom Ysewyn

Tom heeft met zijn 17 jaar ervaring als Microsoft Office-docent een antwoord klaar op al je vragen. Spreken voor grote groepen zit bij hem in het bloed. Of het nu over Office, xHTML, SQL of VB.net gaat, deze Xylos IT-Trainer doet je met zijn vurig betoog zin krijgen om met de nieuw verworven kennis meteen aan de slag te gaan.